KW Bouwgroep

 • Nu in de verkoop | Wonen op de IJsbaan – Sappemeer

  KW Bouwgroep Groningen 7.4 is gespecialiseerd in aardbevingsbestendig bouwen. Samen met u willen wij uw droomhuis in Sappemeer realiseren.

  Op 10 minuten van het centrum verrijst een nieuwe wijk “de IJsbaan”. Deze unieke bouwlocatie biedt u vele mogelijkheden om te voldoen aan de hedendaagse behoefte. De natuurlijke omgeving geeft u rust en ruimte, ’s zomers pootjebaden op uw eigen aanlegsteiger of heerlijk een boek lezen op het zonnige terras. Kortom deze wijk heeft alle facetten die uw rust en ruimte bieden! Ziet u zichzelf al heerlijk wegdromen?

  Bouwkavels
  De beschikbare bouwkavels liggen in een waterrijk gebied in en om het water, tussen het Winschoterdiep, Herenstraat, Noorderstraat en Parkstraat. Alle woningen worden voorzien van een Scandinavische sfeer die zich kenmerkt door het gebruik van diverse houtmaterialen. Elke huis zijn eigen identiteit en karakter! U kiest een beschikbare kavel en wij tekenen uw woonwensen uit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

  Meer informatie
  Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.kwbouwgroep.nl/wonen-op-de-ijsbaan-sappemeer