Schutte Vastgoed

 • impressie-nieuwstaete

  Natuurlijk Sappemeer!

  Het nieuwbouwproject Natuurlijk Sappemeer is in de verkoop. Op de oude IJsbaan locatie worden 10 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. Schutte Vastgoed B.V. ontwikkelt deze prachtige eigentijdse woningen aan de Noordoostzijde van Sappemeer. De woningen worden voorzien van een Scandinavische uitstraling.

  De 10 twee-onder-één-kap woningen zijn gelegen op ruime kavels van ca. 300-350 m2. Op de kavel is ruimte voor het realiseren van een eigen parkeerplaats naast de woning. Een ruime woonkamer en – keuken,
  drie slaapkamers, een badkamer en een grote en ruime zolder geven u hèt wooncomfort van tegenwoordig.

  De woningen worden aan de voorzijde ontsloten door een voetpad. De diepe achtertuin is gesitueerd op het Oosten. Tevens worden de woningen standaard voorzien van een houten buitenberging. De ruime kavels bieden de mogelijkheid om de woning direct of op termijn naar wens uit te bereiden met een garage of carport.

  Het wordt een rustige, groene en duurzame wijk met veel water. De natuurlijke omgeving brengt u rust en ruimte. Kortom alle facetten zijn aanwezig voor een hedendaagse woonwijk.

  Meer Informatie
  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met:
  Wichers Van der Schaaf Makelaars & Taxateurs
  Pop Dijkemaweg 31 C
  9731 BB Groningen
  T: 050-5497654
  E: info@wichersvanderschaaf.nl

  gevels-nieuwstaete

  plattegronden-natuurlijk-sappemeer-1