VDM Rijwoningen TIMM

 •  VDM Woningen heeft 15 TIMM woningen gerealiseerd – Fase 2
  Compleet, duidelijk en betaalbaar wonen. Compleet betekent dat TIMM standaard is voorzien van alle gemakken die nodig zijn om direct na oplevering in je nieuwe huis te wonen. Of je nu gaat samenwonen of als vrijgezel een eigen plek wilt. Maar ook wanneer je een veilige plek zoekt voor jou en je kinderen, TIMM biedt het allemaal. Compleet betekent bij TIMM ook zonder extra verrekeningen achteraf, dus geen vervelende verrassingen. Bij TIMM weet je vooraf precies wat je krijgt, dat je daar direct gebruik van kan maken en wat het totaal kost. Dat is pas compleet!

  De 15 woningen hebben een stoer een robuust karakter, met grote overstekken en eenvoudige maar zorgvuldige details. De toepassing van hout in de gevel hebben wij bij deze woningen op eigenzinnige manier vormgegeven. De combinatie van natuurlijke materialen en de gele kleur van het hout geeft de woning een sterk eigen en warm karakter.

  Eerder realiseerde VDM Woningen al 16 TIMM woningen (Fase 1). De woningen in deze tweede fase zijn inmiddels ook allemaal opgeleverd.

   

  Timm H XL – tussenwoning
  Kavelopp: 170 m²
  Plaats/wijk: Sappemeer / IJsbaanlocatie
  Status: Verkocht

   

  Timm H XL – hoekwoning
  Kavelopp: 218 tot 221 m²
  Plaats/wijk: Sappemeer / IJsbaanlocatie
  Status: Verkocht

   

  Timm H – tussenwoning
  Kavelopp: 138 m²
  Plaats/wijk: Sappemeer / IJsbaanlocatie
  Status: Verkocht

   

  Meer Informatie
  Meer informatie over de type woningen kunt u vinden op: www.vdm.nl/ijsbaanlocatie