Vitavert

 • Vitavert
  10 rijwoningen aan de Parkstraat te Sappemeer
  – Aardbevingsbestendig
  – Energieneutraal
  – Lage woonlasten
  – Onderhoudsarm
  – Compleet ingerichte keuken
  – Compleet ingerichte badkamer
  – Smart design
  – Korte bouwtijd

  Alle woningen zijn via Alders Makelaars in Hoogezand verkocht. De bouw is gestart, waarbij de oplevering in de eerste helft van 2021 zal plaatsvinden.

  Aardbevingsbestendig
  Aardgaswinning in het Groningerveld veroorzaakt tegenwoordig zo’n 50 aardbevingen per jaar. Aangezien de bevingen op relatief geringe diepte ontstaan hebben zij een specifiek karakter. Vitavert heeft op basis van de tussentijdse uitkomsten een veilige aardbevingsbestendige woning ontwikkeld die gebaseerd is op bewezen en innovatieve bouwwijzen.

  Betaalbaar
  Vitavert kan duurzame en betaalbare woningen realiseren. Duurzaam bouwen is niet perse duurder dan niet-duurzaam bouwen. Door andere bouwwijzen en materiaalgebruik kan duurzaam bouwen soms juist goedkoper zijn.

  Smart living & Design
  In de huidige tijd zijn er steeds meer kleinere huishouders. De Vitavert woning speelt in op deze demografische trend. Het ontwerp van de Vitavert woning is flexibel indeelbaar en met name geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens.

  Energieneutraal
  De woningen zijn energieneutraal. Een energieneutrale woning is een woning die met een normaal leefpatroon en normaal comfort over een heel jaar gezien evenveel energie gebruikt als dat het zelf opwekt.

  Meer informatie
  Meer informatie kunt u vinden op de website van Vitavert:
  www.vitavert.nl/projecten